Kvkk

Kvkk

Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası (KVKK Uyumu)

Çebi Havacılık Turizm Organizasyon Bilişim Tek.İnş.Eml.Res.Oto San ve Tic LTD ŞTI, Türkiye Cumhuriyeti Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) ve ilgili düzenlemelere tam uyum sağlamak amacıyla, kişisel verilerinizi nasıl işlediğimize dair aşağıdaki politikayı benimsemektedir.

1. Kişisel Verilerin Toplanması ve İşlenmesi

Çebi Havacılık Turizm Organizasyon Bilişim Tek.İnş.Eml.Res.Oto San ve Tic LTD ŞTI, sizden sadece belirli amaçlar doğrultusunda ve gerekli olan kişisel verileri toplar. Bu veriler, hizmet sunumu, iletişim, kullanıcı deneyiminin geliştirilmesi ve yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla işlenir.

2. Kişisel Verilerin Saklanması ve Korunması

Toplanan kişisel veriler, KVKK ve diğer ilgili mevzuata uygun olarak güvenli bir şekilde saklanır. Veri güvenliğini sağlamak için gerekli teknik ve organizasyonel önlemler alınır.

3. Kişisel Verilerin Üçüncü Kişilere Aktarımı

Kişisel verileriniz, yasal zorunluluklar veya belirli hizmetlerin sunulması amacıyla, ilgili kişisel verileri işleme yetkisi olan üçüncü kişilere aktarılabilir.

4. Kişisel Veri Sahibinin Hakları

KVKK kapsamında, kişisel veri sahiplerine belli haklar tanınmıştır. Bu haklar arasında kişisel veri işleme faaliyetlerimize dair bilgi alma, veri güncelleme, silme ve düzeltme talepleri bulunur. Bu haklarınızı kullanmak için lütfen aşağıdaki bilgilerle bizimle iletişime geçin.

5. Çerezler ve İzleme Teknolojileri

Web sitemiz, çerezler ve benzer izleme teknolojilerini kullanabilir. Bu teknolojiler, kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve web sitemizin performansını takip etmek amacıyla kullanılır. Çerez kullanımına ilişkin tercihlerinizi web sitemizi ziyaret ederek, bizimle iletişeme geçerek belirleyebilirsiniz.

Bu politika, [Şirket Adı]’nin kişisel verilerin korunması ve işlenmesi uygulamalarını açıklamaktadır. KVKK ve ilgili mevzuat gereğince bu politika zaman zaman güncellenebilir. Güncel politika versiyonunu web sitemizden takip edebilirsiniz.

İletişim Bilgileri:

Ünvan: Çebi Havacılık Turizm Organizasyon Bilişim Tek.İnş.Eml.Res.Oto San ve Tic LTD ŞTI 

Adres: Yeşilbahçe Mahallesi . Portakal Çiçeği Bulvarı Ahmet Dalkara Apt, No 48A, 07100 Muratpaşa/Antalya

Telefon: (0242) 312 1919

E-Posta: info@skyavia.com

Son Güncelleme: 12.08.2023